Sprawdź nasze menu wigilijno-świąteczne.
Przystawki
- Śledź w oleju z cebulą – 15 zł
- Carpaccio wołowe, parmezan, kapary, rukola – 32 zł
- Sałatka z serem Bursztyn, roszponka, pomidory koktajlowe, winogrona, prażone migdały, czarnuszka – 18 zł
Zupy
- Żurek z borowikami – 14 zł
- Krem z pomidorów – 12 zł
Dania główne
- Stek z polędwicy wołowej, surówka colesław, frytki, masło pietruszkowo-czosnkowe – 75 zł
- Zraz wołowy, kasza gryczana z warzywami, modra kapusta – 36 zł
- Kotlet schabowy, surówka colesław, frytki – 32 zł
- Filet kurczaka, puree ziemniaczano-pietruszkowe, warzywa, sos cytrynowy – 30 zł
- Sandacz smażony, puree ziemniaczano-pietruszkowe, fasolka szparagowa – 47 zł
- Pikantny makaron ryżowy, papryka, seler naciowy, cukinia, mleczko kokosowe – 25 zł
Dla dzieci
- Zupa pomidorowa z makaronem – 8 zł
- Pierogi z owocami – 15 zł
Desery
- Ciasto dnia (zapytaj obsługę!) – 16 zł
- Deser lodowy z owocami – 15 zł